Geplaatst op

De slang in de maand

Het sterrenbeeld van deze dagen is de schorpioen en in het medicijnwiel (het Gelukswiel van het kinderyogabordspel) is het de slang. Tot nu toe was ik me niet zo bewust van welk dier de maand beïnvloed, maar dit keer heb ik het volop ervaren.

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met ‘het Dierenorakel’. Een boek waarin alle dieren van het kinderyogabordspel aan het woord zijn. De dier-teksten zijn heel mooi geworden, maar het tot een vloeiend verhaal te maken bleek nogal wat voeten in aarde te hebben. Want er valt veel uit te leggen.

Toen we dachten dat het klaar was, realiseerden we ons dat de algemene uitleg prima was, maar misschien niet voor iemand die niet bekend is met orakelkaarten. Op dat moment hebben we besloten er een kinderboek van te maken. Waar Mila een hele reis meemaakt en  het Gelukswiel leert te gebruiken. Dat we daardoor de deadline voor oktober niet meer konden halen was jammer, maar het klopte wel.

Tot drie weken geleden was er een heerlijke rust om de nieuwe koers te volgen. En toen kwam de slang in de maan. De slang staat voor transformatie, levensenergie en volledig iets in je opnemen. Nou dat heb ik gemerkt. Opeens voelde ik een inspiratie boost, de levensenergie die zo kenmerkend is voor de slang. En dan niet voor het boek, maar voor orakelkaarten. Ik ben persoonlijk weg van orakelkaarten. Gebruik ze voor heel veel momenten. Voor dagelijkse dingen of grote levensvragen. Opeens zag ik hoe we het werk tot nu toe konden verwerken in een ontzettend gezellig orakelkaartensetje. Precies op tijd voor pakjesavond. En dat voor een geweldige prijs: €9,95!

Ik gebruik het nu al dagelijks en ik moet je oprecht zeggen: het is de meest duidelijke en liefdevolle set dat ik ooit heb gebruikt. Kortom: ik ben zelf al een heel tevreden klant.

Woensdag 22 november is het beschikbaar in de winkel.

Geplaatst op 4 Reacties

Hét kinderyogabordspel

Hét kinderyogabordspel

Plaatje speldoos KYBTada, tada, tadaaaaa (tromgeroffel)

Het is zover! We zijn zó super enthousiast!

Vol trots presenteren wij jullie… hét kinderyogabordspel.

Voor en door kinderen gemaakt!

Met plezier voor en door kinderen gemaakt. Tijdens de yogalessen van Paul. Het klopt helemaal met onze missie. Een kind in zijn kracht te zetten. Ons gevoel is dat wij de wereld een beetje mooier willen maken.

Wist je dat er al heel veel mensen enthousiast zijn en staan te trappelen totdat het spel geproduceerd is? Je hoeft niet langer te wachten, want het is bijna zover!

Voorinschrijving

We willen jullie de mogelijkheid geven om het kinderyogabordspel nu al bij de voorinschrijving te kopen. Met een waanzinnige korting! Voor maar € 17,50 in plaats van € 24,50 (dat is 7 euro korting)!

Waarom je het nu al wilt bestellen?

  • We willen allemaal een kind in zijn plezier en kracht zetten
  • Het is een supermooi kado voor Sinterklaas, Kerst of gewoon voor jezelf
  • Er is een gelimiteerde oplage. Jij wil toch ook een exemplaar van de eerste druk hebben?
  • Voor wie ons kent (Paul, Muck en Rory), weet dat we gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. Perfectie boven ‘goed genoeg’. Liefde boven verkooptechnieken

Bestellen 

Bestel hier het kinderyogabordspel, voordat de voorinschrijving gesloten is en je weer de reguliere prijs gaat betalen.

We hebben zóveel te bieden

Voor wie geïnteresseerd is in meer van ons:

3dOWW

De eerste officiële druk van het allereerste Milaboekje ‘Mila’s onderwaterwereld’ is een feit! Ook hiervoor willen we jou een korting geven. Koop het tijdens de voorinschrijving en betaal slechts € 9,- in plaats van € 14,50 (maar liefst € 5,50 korting)!

Kalenderplaatje Site

 

En wat vind je van deze überleuke eeuwigdurende verjaardagskalender? We bieden je die tijdens de voorinschrijving aan voor € 7,50 in plaats van € 8,50 (€ 1,- korting).

 

Crazy Bonus verzamel KYBKnotsgekke aanbieding!

Euh, laten we het nog gekker maken met de knotsgekke aanbieding! Alledrie de fantastische produkten samen voor maar € 32,50 in plaats van € 47,50! Ja, je leest het goed: € 15 euro korting. Mocht je het niet voor jezelf willen hebben, dan zijn het toch prachtige kadootjes?

Voor de sint het land verlaatLet op! De voorinschrijving en daarmee deze prachtige aanbieding is geldig tot en met 5 december 2015. Daarna is Sint uit het land en je kans op deze geweldige korting(en) voorbij. Grijp je kans!

NB alle prijzen zijn exclusief verzendkosten