Paul zijn pitch over het kinderyogabordspel!

Het kinderyogabordspel is ontstaan tijdens de kinderyogalessen van Paul Vrenken. Alle 36 oefeningen hebben inbreng van kinderen in zich; ze zijn dus door én voor kinderen gemaakt. Op een toegankelijke manier zijn massage, ontspannings, yoga- én tai chi oefeningen verweven in dit spel. En je kunt onder andere leren over de vier elementen, de dieren en de natuur, de vier windstreken en de astrologie van de Indianen.

Eind 2015 is het spel uitgegeven en al niet meer weg te denken… Dit spel zet aan tot bewegend leren op een leuke manier. Kinderen spelen nu eenmaal het liefst een spel.
Het spelen is het blijven gebruiken!!

Door het spel te gebruiken en in de workshops leer je om in je kracht, in je eigen centrum te blijven tijdens het spelen door de gevarieerde opbouw en de holistische elementen die erin zijn verwerkt.

Referenties:

Adoptiepraktijk: ‘Wat een mooi spel! Kinderen komen dichter bij hun kern via de oefeningen – ze ontdekken hun eigen binnenwereld,  wie ze zijn, hoe ze reageren en hoe ze bij zichzelf kunnen blijven in allerlei situaties. Ze verwerven al oefenend en spelend vaardigheden die ze hun leven lang kunnen gebruiken. Prachtig vind ik dat.’

Almere, Helen Purperhart, Kinderyoga; ‘Het eerste Nederlandse Kinderyoga bordspel! Veel spelplezier en een waardevolle aanvulling voor de (kinderyoga-)leraar en het gezin. Breng een kind in zijn kracht.’

Meer dan 10 kinderyogadocenten en basisschoolleerkrachten hebben meegewerkt aan het spel en hebben het getest, meer dan 50 docenten hebben één of meerdere dag-workshops gevolgd en we hebben meer dan 500 spellen verkocht ondertussen.

08-07-15 - 3Wil je een keer een workshop (playshop) of kinderyogafeestje van het kinderyogaspel meemaken?  Superleuk! Je maakt in een halve dag – op een bijzonder leuke manier – kennis met het kinderyogabordspel onder leiding van Paul. Je kan ook een introductie kinderyogales bij jou in de klas of op school regelen. Neem  dan contact met Paul op of mail naar paul[at]kinderyogabordspel.nl.

We hebben ook een Facebookpagina! Wij vinden het geweldig als je onze pagina leuk vindt!