Wil je zelf een kinderyoga workshop organiseren op je school, yogastudio of ter vervanging van een gymles?

Ouder kind yoga workshop op jouw locatie, altijd een feestje!

Wil je het spel meer gebruiken, zekerder van de oefeningen worden en dat je ze goed uitlegt en toepast?

Ouder kind workshop buiten

Het meedoen of zelf organiseren van een workshop bij jou op locatie (bij jouw school, of jouw yoga studio bijvoorbeeld) is een hele goede mogelijkheid om de massage, yoga, tai chi en ontspanningsoefeningen beter te leren kennen en beter te leren toepassen.
Dit kan in de volgende vormen ook een halve dag zijn, of een hele dag (bijvoorbeeld als bijscholing van kinderyoga docenten) of een weekend.

Kinderyogaworkshop in plaats van een gymles

Tijdens het oefenen krijg je praktische informatie en vaardigheden, die belangrijk zijn bij het leiden van groepen kinderen. Je zult een goede basis krijgen om zelf aan de slag te kunnen. De unieke stijl van het kinderyogabordspel is een belangrijk ingrediënt. En… jouw eigen innerlijk kind zal tot bloei komen door het plezier wat centraal staat in workshop / opleiding.

Bijscholing voor kinderyogadocenten en basis school leerkrachten

Paul heeft sinds 2008 ervaring als kinderyoga docent, heeft als vrijwilliger acht jaar in het kinderteam op een zomerfestival gewerkt, met kinderen in Guatemala en Peru gewerkt en al op vele scholen en yoga studios workshops gegeven.

Presentatie aan basis school leerkrachten

Wil je zelf een workshop of evenement organiseren, neem dan contact met ons op of stuur een e-mail!

15 januari 2023 @BIJRIES in Valkenswaard is een workshop gepland met de naam: Wordt een kinderyogabordspel trainer!

Jaarlijks worden bij de Weideblik in Wageningen workshops rondom het kinderyogabordspel georganiseerd. Check de website voor de juiste data!