Het team achter Kinderyogabordspel bestaat nu uit Debby en Paul Vrenken. Debby en Paul zijn sinds 2014 samen en ze hebben een zoontje: Ravi. We stellen ze even aan jullie voor.Deze foto komt uit 2017 en is gemaakt bij de fotoshoot voor het Baby massageboek van Gea Scholtens- Stiekema van de Weideblik, Wageningen.

DEBBY

Debby werkt als pedagogisch medewerkster op een Kinderdagverblijf in Waalre. Dit doet ze met veel plezier omdat ze met heel veel liefde met kinderen om gaat en het op haar eigen manier doet. Ze is tevens gediplomeerd coach Gezonde kinderopvang.

Debby neemt regelmatig oefeningen uit het kinderyogabordspel mee om die zelfs met de allerkleinsten (van 1-4 jaar) te doen. Dan zet ze een muziekje van Dana Devi op en de kinderen voelen aan dat dit een fijn voor ze is.

PAUL
“Mijn kracht is het op een flexibele wijze neerzetten van een veilige omgeving waardoor kinderen en volwassenen kunnen floreren.
Sinds 2008 geef ik yoga en massage opleidingen en trainingen en ook Natuureducatie voor kinderen bij het bewaarde land, een initiatief van IVN. Ik beheer zelfs een eigen stuk bos waar ik een speel- en voedselbos van aan het maken ben!”

Mijn dochters Angela en Ayelen heb ik sinds 2008 meegenomen naar de kinderyogalessen die ik gaf. Ook onze Ravi gaat regelmatig mee naar de kinderyoga lessen.

In 2001-2002 was ik 2 jaar in Zuid Amerika en werkte als vrijwilliger met kinderen in Guatemala en Peru.
In 2008 rondde ik met succes de opleiding tot kinderyoga docent af bij “de weideblik” en sindsdien heb ik een paar jaar lang wekelijks kinderyoga lessen en workshops gegeven op scholen.
Van 2008 tot en met 2015 heb ik me jaarlijks ingezet voor het kinderteam bij het Open Up festival (waar 80-100 kinderen een week lang allerlei playshops meemaken op het festival).
Sinds 2010 zet ik mij in voor Natuureducatie voor kinderen, bij “het bewaarde land”, waarin kinderen 3 dagen de natuur in worden genomen om zo op een speelse wijze te leren over de natuur en zichzelf.

Op Over ons – Triskal vind je meer over Paul, zijn opleidingen en diepere drijfveer.

Paul en Debby geven ook samen regelmatig workshops over het Kinderyogabordspel

In 2023 emigreren ze naar Spanje, regio Valencia: lees meer en volg de nieuwsbrief!