In deze tijden bieden we graag wat extra ondersteuning in de omgang met je kind.

Hou je fit en gezond met (kinder)yoga!

Wij gaan ervan uit dat compassie een belangrijke sleutel is in de omgang met je kind(eren) en dat yoga je kan helpen om gezond te blijven, dus vandaar dat we de volgende items GRATIS aanbieden:

  1. Een gratis online kinderyogales, waarin zo’n 10 oefeningen uit het kinderyogabordspel worden gespeeld. Video die ik samen met mijn dochter Ayelen (11) en zoontje Ravi (3) heb opgenomen!
  2. Een artikel over de omgang met je kind, en welke type kinderen je kunt onderscheiden, op basis van het Draaikolkmodel (c). Je leert hierin hoe een kind te herkennen en in zijn kracht te zetten in een kinderyoga les, maar dat is ook thuis van toepassing natuurlijk.
  3. Een kleurplaat met de dieren van het kinderyogabordspel, om lekker samen thuis in te kleuren. Zet een lekker muziekje op, kopje thee of koffie erbij… Meditatief kleuren werkt!
  4. Tijdens de Corona crisis biedt ik een GRATIS telefonisch consult aan om op basis van het totemdier van jou en jouw kind elkaar beter te leren begrijpen. Compassie leidt tot betere en leukere omgang met elkaar!
Samen staan we sterk!