Het sterrenbeeld van deze dagen is de schorpioen en in het medicijnwiel (het Gelukswiel van het kinderyogabordspel) is het de slang. Tot nu toe was ik me niet zo bewust van welk dier de maand beïnvloed, maar dit keer heb ik het volop ervaren.

Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met ‘het Dierenorakel’. Een boek waarin alle dieren van het kinderyogabordspel aan het woord zijn. De dier-teksten zijn heel mooi geworden, maar het tot een vloeiend verhaal te maken bleek nogal wat voeten in aarde te hebben. Want er valt veel uit te leggen.

Toen we dachten dat het klaar was, realiseerden we ons dat de algemene uitleg prima was, maar misschien niet voor iemand die niet bekend is met orakelkaarten. Op dat moment hebben we besloten er een kinderboek van te maken. Waar Mila een hele reis meemaakt en  het Gelukswiel leert te gebruiken. Dat we daardoor de deadline voor oktober niet meer konden halen was jammer, maar het klopte wel.

Tot drie weken geleden was er een heerlijke rust om de nieuwe koers te volgen. En toen kwam de slang in de maan. De slang staat voor transformatie, levensenergie en volledig iets in je opnemen. Nou dat heb ik gemerkt. Opeens voelde ik een inspiratie boost, de levensenergie die zo kenmerkend is voor de slang. En dan niet voor het boek, maar voor orakelkaarten. Ik ben persoonlijk weg van orakelkaarten. Gebruik ze voor heel veel momenten. Voor dagelijkse dingen of grote levensvragen. Opeens zag ik hoe we het werk tot nu toe konden verwerken in een ontzettend gezellig orakelkaartensetje. Precies op tijd voor pakjesavond. En dat voor een geweldige prijs: €9,95!

Ik gebruik het nu al dagelijks en ik moet je oprecht zeggen: het is de meest duidelijke en liefdevolle set dat ik ooit heb gebruikt. Kortom: ik ben zelf al een heel tevreden klant.

Woensdag 22 november is het beschikbaar in de winkel.

Tags:

Comments are closed