Paul, Angela en Ayelen's gekke houdingWe zochten mensen die ons bordspel wilden uitproberen en ons van feedback voorzien. Inmiddels hebben al voldoende mensen zich daarvoor aangemeld. Ook de reservelijst is vol. We zijn wel heel blij met je interesse. Als je je hiernaast aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

8 reacties

 1. christa de Vries schreef:

  Hai, ik en mijn gezin willen dit spel graag uittesten!

 2. Wieteke de goede schreef:

  Ik geef yogales aan een groep van 10 kinderen inde leeftijd van 6-10 jaar en wil het bord graag testen, liefst nog dit seizoen. Mijn laatste les is 16 juni. Hoe lang is de berechting dat het spel in beslag neemt?? Ik ben benieuwd! Groeten Wieteke

  • Muck schreef:

   Hoi Wieteke,
   Fijn dat je het wil gaan uitproberen. Ik zorg ervoor dat je het volgende week in huis zal hebben. Het duurt ongeveer 40 minuten. Dat is ook meestal de tijd dat de kinderen de aandacht erbij kunnen houden.
   Groetjes Muck

 3. Helen schreef:

  Hoi,

  Ik zou graag samen met mijn kinderyogagroep (7-11jaar) het bordspel uit willen proberen.
  De klas van mijn dochter (groep 7/8) zou ik kunnen vragen om het zelfstandig uit te proberen.
  Laat maar weten of dat nodig is.

  Hartelijke groet,
  Helen Karsssen

  • Muck schreef:

   Super Helen,
   Beide uitprobeer methoden zijn welkom. Het zou geweldig zijn als de klas van je dochter het zelfstandig zou willen proberen. Ik ga een pakketje voor je samenstellen en stuur het naar je toe.
   Groetjes Muck

 4. Marieke schreef:

  Hoi muck,

  Graag zou ik het spel bij mij in de studio willen testen of willen afnemen?
  Wat zijn de kosten van het spel?

  Gr Marieke

  • Muck schreef:

   Hey Marieke,

   Wat ontzettend leuk! We zijn op dit moment in gesprek met uitgevers en drukkers. Ik heb nog geen idee van de prijs. Er zijn nu voldoende mensen, die ons spel uittesten. We wachten nog even op hun feedback voor we het spel definitief gaan laten maken. Het kan dus nog enkele maanden duren voor we het echt in de verkoop hebben.
   Ik hou je op de hoogte, ok?

   Groetjes Muck

Reacties zijn gesloten.